Хаджигенов се подиграва с Маринов и Терзийски – предложи да оглавят Комисията по права на човека

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Депутатът от “Изправи се.БГ! Ние идваме! Николай Хаджигенов си направи горчива шега с бившите вътрешни министри Младен Маринов и Христо Терзийски, като предложи да оглавят постоянната парламентарна комисия по правата на човека в парламента.

Извън шегата той обяви, че от партията намират за срамно председател на тази комисия да е член на ГЕРБ. Причината е цялостната политика на партията, която според адвоката е насочена изцяло към трайно погазване на правата на българските граждани.

В кулоарите на парламента пък Хаджигенов подчерта, че е логично от партията му да поискат третия мандат.

Има само един начин да се направи правителство на малцинството – с трите протестни формации с подкрепата на БСП. Ще говорим с ДПС максимално публично, с ГЕРБ няма да правим нищо, обяви той.

Хаджигенов смята, че няма никакъв смисъл третият мандат да отиде при БСП, но би било логично последният мандат да отиде при най-малката парламентарна група. Никой няма да подкрепи нищо, свързано с БСП и ГЕРБ, подчерта депутатът.

Той очаква „Има такъв народ“ да поумнеят, но дали ще поумнеят предстои да разберем. Предлагането на служебното правителство в цялост е пълна глупост, посочи Хаджигенов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар