Хазарта

Хазарта категоричен: Няма да дадем имунитета на Бойко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Рапърът Ицо Хазарта, чиято кариера се гради на песни срещу Бойко Борисов и Делян Пеевски, категорично заяви пред либералната БТВ, че няма да дадат с колегите си от Продължаваме Промяната и косъм да падне от главата на Борисов. Имунитетът на Бойко няма да бъде даден в името на по-висши цели като ….съдебната реформа и борбата с корупцията. Хазарта не иска да ходи пак на избори за шести път и да убеждава някой дебил отново да гласува за него само като „маркетингов враг“ на Борисов, защото надали ще се намери кой да му повярва отново. Преди да направи няколко пиар и маркетинг кампании „анти ГЕРБ“ с Киро и Лена Хазарта пееше за Бойко Борисов и агитираше за неговата партия. Както се казва в народната мъдрост, старата любов ръжда не хваща. Ето някои сутрешни умотворения на Хазарта в ефир едно към едно.

Хазарта се чуди дали ще успее да излъже някого за шести път, че е Анти ГЕРБ

“Ако няма правителство отиваме към един много особен вариант. Преди два месеца обикалях цяла България по време на предизборната кампания. Сега трябва да направя същото, да отида при същите хора. Трябва да отида при тях, и да им кажа, че пет пъти не стана, обаче е сега ще стане на шестия“, разсъждава на глас депутатът.

„Това трябва да стане на фона на едно царство, което имаме в лицето на президента Радев, който има собствено МВР, собствени служби, използвани да бъдат подсушвани политически партии и отделни политици. Затова този вариант не ми харесва“, добави той по общите опорки на Капитал и ГЕРБ анти Радев.

Хазарта: Няма да дадем Бойко на Гешев!

За казуса с поискания имунитет на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, Петров е категоричен, че няма да се стигне до гласуване за премахване на имунитета му.

„Не вярвам, че скоро ще стигне до гласуване за премахване на имунитета на Бойко Борисов. Трябва да се създаде комисия от всички партии, която да определи дали този имунитет се иска, за да събориш някого по политическа причини или наистина има престъпление“, смята народният любимец от ПП-ДБ и разкрива схемата от Рудигейт, измислена от Христо Иванов, Бойко да бъде държан на трупчета, докато ПП и Прокопиев управляват.

Хазарта сервира боб чорба за народа, защото с Командира и Баце изяли пържолите

Коментарът е излишен, но все пак BNEWS дава думата на адвокат Стефан Гайдарски за мнение по „феномена“ Хазарта в БГ политиката:
Ето добър пример за надграждане и усъвършенстване на публичния дебилитет.
Слабоумното травеститче Хазартчето изплесква плодчето на своята тъпотия как в ресторанта се предлага само боб чорба, няма пържоли в менюто – обяснение на всеобхватната безпомощност и неадекватност на цялата олигофренска разпасана команда.
Явява се другарят Костов по Радиото и издърдорва:

 • Онова момче, Христо, рапърът, наричам го момче, защото мога да му бъда баща, много хубаво го каза – няма пържоли в ресторанта, само боб чорба. Разберете, няма пържоли в ресторанта – гъбарка се Командира и се киска вулгарно.
  Простоватото Хазартче получава крилца в кухата си кратуна, сам Костов го цитира, дебела работа, почувства се истински значим, апостол, будител и просветител. Обзалагам се, че всички кирета са подпикнали от възторг при тая висока чест.
  И какво следва?
  Травеститчето Ицо вече уверен в своята тъпота, има печат за авторитетност от чичо Ваньо, продължава да оповръща публичността с простотията за боб чорбата и нямането на пържоли в ресторанта. Няма пържоли, бе, няма, гениалничи с устрем.
  Познавам страшно тъпи комуняги, чугунени сталинисти, които не са мръднали от 40 години. Но дори и те, когато ги пробваш полека, човешки, включват на секундата и омекват.
  В ГЕРБ също има много разумни хора.
  Няма такова нещо при безмозъчните утайки в ппдб. Там е лоботомия до дупка. Там е най-долнопробната, тъпа и невежа част от българското общество и е престъпление срещу Републиката да участват в управлението на страната, престъпление срещу здравия разум е изобщо да бъдат в Народното събрание.
  ПП Хазартчето се разкри като тежък тъпак още преди години пак с малоумщини за Костов. Някаква джурналайка нещо го подпита за политика и онова декламира:
 • Костов е най-големият политик на България, а и най-моралният! Искате доказателство? Ами ето. Всякакви мутри и селяни карат последни модели тупалки, а онзи ден видях с очите си Костов в едно старо, оръфано ауди.
  А най-комичното от всичко е как самият Костов също открито ги презира.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар