Хазартният бос Васил Божков печели дело след дело в съда. Връщат му отнетите лицензи за игрите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

След като зрелищно бизнесът Васил Божков беше съсипан от прокуратурата с близо 20 обвинения, хазартният бос започна да реализира на дело заканата си. А именно, че ще съди държавата до дупка – и у нас, и зад граница.

 

Засега от чужбина няма новини.

От България обаче има. Фирмите на Божков печелят дело след дело. Като резултат започнаха да му връщат и отнетите лицензи, показва проучване на сайта Mediapool.

Припомняме: Със ЗАДНА дата от компанията на Васил Божков се търсиха около 700 милиона лева. Според обвинението това са невнесени в бюджета такси, данъци и лихви. Лотариите на хазартния бос внезапно бяха спрени. На едно от дружествата си самият Боков прекрати дейността заради наложения му запор върху сметките, а на “Еврофутбол” бе отнет лицензът.

Държавата обаче не успя да докаже,

че Божков има неплатени задължения към хазната. Софийският Административен съд е отменил цяла поредица решения на закритата след скандалите Държавна комисия по хазарта. Докато хазартната комисия отне лицензите на Васил Божков с твърдението за укрити данъци, Националната агенция по приходите с документи обяви, че той не дължи никакви данъци и такси.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар