Хакването на НАП или Хакването на празните мозъци в България

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Според прокуратурата хакването на НАП е дело на Иван Тодоров и служителя му Кристиян Бойков и те безпорно се опитват да докажат това докато ни показват снимки от чата на телефоните им и твърдят на медиите, че това са разбити криптирани разговори в платформата Телеграм.
Само че по новините в България и онова, която се подава от прокуратурата към тях виждаме снимки, няма и следа от разбиване на криптиран код, а онези кибер специалистите на ГДБОП даже не са си направили труда да препишат текстовете, а директно си изпращат чата с фона отзад, но пък за медиите това е разбиване на криптирания чат.
Сега остава и да видим хакването на НАП ще бъде ли завъртяно така че да хакнат от правителството и службите за пореден път празните мозъци на хората в България, които и без това не реагираха по никакъв начин, когато хакера им източи личните данни, но пък и за какво ли им е да реагират при положение, че всеки втори българин е с някакъв кредит и няма какво повече да научат за него, а всеки трети и тази година ще се моли на съдбата някак да изкара зимата.
И само като си помислим, че справката дали са ви източени данните се прави на база ще получите СМС от НАП и всичко става все по – голяма пародия…

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар