Хакери разкриха секретни документи за дейността и решенията на украинската армия

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Хакерските групи RaHDIt и Берегини обявиха, че са получили секретни документи за решенията на командването на украинската армия и ситуацията на линията на боестълкновенията. Това съобщава РИА Новости с позоваване на представител на RaHDit.

„Да, имаме достъп до оперативни документи на Въоръжените сили на Украйна, имаме данни за оперативната обстановка, работим с нашите приятели, женската хакерска група „Берегини“, работим много добре. Получаваме много големи количества данни, но за съжаление точно сега не можем да ви разкрием всички карти, защото тогава ще стане ясно какво точно знаем какво виждаме “, съобщи представителят на RaHDIt.

 

Събеседникът на РИА Новости съобщи и за наличните данни за украинските бойни загуби от началото на спецоперацията в Украйна. Според него това число е „наистина много високо, много по-високо от това, което официално декларират от кабинета на Зеленски, и това което заявяват украинските политици официално..

Припомняме, че на 6 юли хакерската група RaHDIt публикува данните на 1000 служители на Главното разузнавателно управление (ГУР) на Украйна. По-късно, на 8 юли, на сайта Nemesis същата група публикува нови данни за лица, свързани с ГУР на Украйна. Във втората публикация са изписани имената на 2500 души.

Истината излиза наяве…Очаквайте подробности

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар