Хаосът е пълен, а на Борисов отново са му виновни БСП, Русия, Путин, Радев, Нинова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отново Борисов днес направи неадекватно изказване. Вместо във време, когато има толкова належащи задачи и хората са стресирани, премиерът да предприеме мерки за адекватни решения и мерки, той използва случая за политически нападки, които в случая са, меко казано, странни и не на място.

Да започна с това, че никъде, ама никъде няма информация, събрана на едно място, какво е разрешено и забранено, какви документи да се показват и какво да се прави при нарушение или съставяне на актове и бързи производства. Хората явно според ГМР трябва нон-стоп да висят като мокри чорапи пред телевизора и да разчитат на ежечасните включвания от Министерски съвет, от Бойковият зайчарник, от Генкоронавирусщаба и например изказванията на един самоповярвал си актьор, препоръчващ да бият хората с тояги пир нарушаване на карантината.

Хаосът е пълен, а на Борисов отново са му виновни БСП, Русия, Путин, Радев, Нинова, както и всеки, който не точи лиги от възторг, когато го види и чуе! Свързани статии Казано е, че дяволът е в детайлите!

А като свърши „мазнинката”? Няма ръст на духа, няма и тежест на разума! Самият Борисов дава очевадно лош пример, като вместо да си седне на…стола, се вее навсякъде, като събира голям брой хора да му слушат премъдростите, които ръси пред мисир-телевизиите. С маска, увесена под брадичката, и събрал десетки хора около себе си, ни призовава да спазваме мерките! Браво, бе, Борисов, хайде първо ти дай пример! В кръга на майтапа – ИСКАТ ЛИ МУ НА БОРИСОВ ДЕКЛАРАЦИЯ КАТО ИЗЛИЗА ОТ СОФИЯ КЪДЕ ОТИВА И КОЛКО Е НЕОТЛОЖНО ДА ДАДЕ ПОРЕДНИТЕ ИНТЕРВЮТА НА ТЕЛЕВИЗИИТЕ?!? И сам ли си я попълва декларацията. Защото някак си нямам спомен в Закона за извънредните мерки, в указанията на полицията и т.н. правителството да е изключено.

По-скоро трябва да е за пример. Значи ние не можем да отидем в кварталната градинка, ама Борисов може да се вее из цяла България безцелно само заради политическия си ПР!!! Време е да вземат адекватни мерки най-малкото за информиране на населението. Всеки кмет, всеки областен, общински, квартален и махленски щаб си измисля някакви мерки, тиражира ги в медиите и хората не знаят на кого да вярват и къде да се информират. Некадърници ръсят забрани, без да имат нормативно основание и без да си направят труда да информират хората с какъв акт, с какъв срок, откога докога, къде може да се обжалва и т.н. Правото го забравиха в девета глуха. Конституцията също. Ай спрете се малко и първо помислете! А след това вкарвайте хората в затвора и им събирайте по пет хиляди лева глоби /впрочем след като сроковете са спрени, то и няма как да се издадат наказателни постановления, тъй като е спрян срокът за подаване на възражения!?!/, за това, че са излезли на слънце.

Късият ум винаги води до дълги съдебни спорове в бъдеще. А имайте предвид, че съдът рано или късно ще започне да работи на пълни обороти и тогава цялата ви некадърност ще лъсне на практика! Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар