Станислав Балабанов от ИТН: Призивът на премиера за заплатата е необмислен

Харвард учи на чест и морал, а някои от управляващите са отсъствали от тези лекции

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Харвард учи на чест и морал, а някои от управляващите са отсъствали от тези лекции“. Това заяви депутатът от „Има такъв народ“ Станислав Балабанов относно премиера Кирил Петков и финансовия министър Асен Василев, пише Petel.bg.

„Ние не допуснахме националното предателство, което се готвеше във връзка със Северна Македония. Три месеца повтаряме всеки ден, че има нещо гнило, че премиера води различна политика от тази на МВнР. Излязоха и фактите, изнесох ги в публичното пространство. Готов см да ги доказвам на всякакво съдебно ниво. Онзи лист е с почерка на премиера. А се правеше опит външния министър да бъде скриван от делегации в чужбина. Имаме национален предател, който казва, че нищо нямало да се случи с Македония. Напротив – добре, че не го допуснахме. Никой нямаше да ни го прости. Това е се случи заради ИТН“, каза той на брифинг преди минути.

„Няма нито един факт в посоката, че сме заедно с ГЕРБ, ДПС или с мафиотски кръгове. Освободихме Никола Минчев, защото вчера грубо наруши закона. Той трябва да е пръв сред равни. Направиха всичко възможно министърът на вътрешните работи да не разкрие националното предателство. ИТН винаги е заставал с лицето си и е казвал истината такава каквато е. Тези хора трябва да си ходят, защото те носят пряката отговорност за състоянието на държавата, визирам ПП. Те сами крещяха единия да е премиер, другия да е министър на финансите. Имат тази възможност и ще носят политическите си последствия. Сега е необходимо да направим това, за което са ни пратили тук в Народното събрание. Ние ще подкрепим приемането на бюджета“, заяви още Балабанов.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар