Харемът на Бойко I го погребва от любов, той диктува ритуала с есемеси

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Харемът, защото и немалко мъже в парламентарната група на ГЕРБ имат поведение на държанки на своя лидер. Съжалявам, но е очевидно. Щях да ги наричам депутати и народни представители, но видях и чух бутане и крясъци, каквито са присъщи за поведението в един харем, според описанието на вещи по темата. Такъв познавач е кралят на Тайланд Рама Х.

Той признава, че съществува проблем, когато ходи на почивка в алпийския курорт Гармиш-Партенкирхен, защото десетките жени, обслужващи и охранители на харема вдигат голяма гюрултия. Налагало се лично той да въвежда ред…

 

Бойко I и неговият „харем“ вече имат проблем. За два дни хората му в парламента постигнаха шум и децибели, на които ще завиди и групата Kiss… Всички крясъци, спорове, тропания с крака и по банките бяха насочени към отклоняване на искането на всички парламентарни групи извън ГЕРБ премиерът в оставка да бъде изслушан в пленарна зала за Плана за възстановяване и за похарчени милиарди през последните няколко месеца неясно за какво.

 

НЕ, НЕ и НЕ! Не го дават гербаджийските депутати. Готови са да влязат в ръкопашен бой, да го бранят със зъби и нокти. Не го дават и туйто. Било унижение, било обидно, нечувано и пр. Драмата рискува да премине в трагедия, а оттам – в трагикомедия, както учи историята.

Само че харемът не се хвърля толкова самоотвержено само от любов – синалите за тропане и крясъци дава самият господар, който в петък засипвал с есемеси активистите в НС с депеши да тропату атакуват, да не допуснат финансовия министър Ананиев да говори и пр. Получава Десислава Атанасова телефонно указание от Боса и веднага изпраща Лъчо Иванов да бави времето с глупости от трибуната. Слеващ есемес и започва тропане по банките и скандирания, в които за жалост са принудени да се включват е разумни хора от ГЕРБ…

 

И за какво е целият панаир? Че Бойко I трябвало да говори за Плана и да отговори за милиардите. Е и? Какъв е проблемът. Нали той не спира да говори за милиони и прекрасни неща сторени от него и кабинетът му по магистрали, села и паланки? Какъв е проблемът да изговори същото в пленарна зала и да затвори големите уста на критиците му?! Щом всичко е законно и е в  осигуряване на светло бъдеще на българите и България що да не се яви на парламентарната трибуна?

Харемът май още не е разбрал, че Кралят Слънце е детрониран. Той дължи обясненията, за които го викат в НС не на депутати, а на всички граждани в държавата и извън нея. На десетина милиона българи той дължи отговори, защото сме най-бедни, болни и умиращи в Европа. Ако е убедителен, точен и истината е тази, което той твърди от джипката, само ще спечели. Брей, този човек е дал сърцето и душата си за нас, направил е животът ни добър и красив, а ние… И ще има десет милиона посипвания на глави с пепел, както е казал народът.

 

Тук изниква екзистенциалният въпрос: Защо той не иска, а харемът толкова яростно не дава да говори пред парламента?

 

Дали пък не са изгубени няколко фактури за дребни суми от похарчените милиарди?

От това ли се страхуват конкубините на Бойко I в парламента? И въобще, не осъзнават ли, че колкото повече се държат като конкубини това води до превръщането му в политически труп?

 

Е, тяхно право. Всъщност колко от тях ще плачат искрено?…

 

Емил Азар

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар