Хаха, пералнята на Борислав Боби Сарафов пере най-добре. Човекът заслужи поста си, отблагодарява се всеотдайно на сглобката за назначението си

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Хаха, пералнята на Борислав Боби Сарафов пере най-добре. Човекът заслужи поста си, отблагодарява се всеотдайно на сглобката за назначението си.

Сега прокуратурата е отказала да образува производство за записа от събранието на ПП, който Руди Гела тиражира. Нямало данни за престъпление.

Фразата “съгласували сме всички назначения в службите с посолството”, разбира се, не съдържа данни за държавна измяна

 

Сарафов изпра последователно Борисов за Барселона и чекмеджетата, Кирил Петков за двойното гражданство (престъпление, верифицирано от Конституционния съд!), Киро и Асен за записа. Амнистираха и Иво Прокопиев за запорите на имуществото му.

Няма движение и всеки момент ще бъдат прекратени производствата по “Джемкорп” и посредниците за руския газ.

Всички партийни лидери от сглобката са чисти и целите в бяло.

В същото време, откакто Сарафов замести “лошия” Гешев, няма повдигнато нито едно обвинение срещу политик, държавник, бизнесмен, олигарх. Няма резултат от разследванията за атентата срещу Гешев, убийствата на Алексей Петров и Къро. Защото и прокуратурата никаква я няма, или доколкото я има, се дирижира от Сараите, “Чаталджа” и Банкя и функционира като ведомствен отдел в Министерския съвет.

Недялко Недялков


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар