Хванаха автоджамбази №1 на София

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Двама от най-добрите автокрадци на София са били задържани на местопрестъплението. Специализираната операция е проведена на 13 декември от служители от сектор “Престъпления свързани с МПС” и специализирана група “Кобра”. В хода й, непосредствено след кражба и укриване на автомобил в подземен гараж, са задържани И.Г. на 39 години, известен като Вуте и Л.А. на 36 години, известен като Таратора.

Двамата са осъждани и по-рано за престъпления, свързани с моторни превозни средства. В процеса на работа по образуваното досъдебно производство, криминалистите открили и втори противозаконно отнет скъп автомобил. Колата била укрита в гаражна клетка, ползвана под наем от двамата задържани.

След доклад в прокуратурата на И.Г. и Л.А. е повдигнато второ обвинение за престъпление по чл.215 от Наказателния кодекс, повдигнати са им още обвинения по 346 и са им взети мерки за неотклонение “задържане под стража” за срок до 72 часа. Работа по документиране на цялостната им престъпна дейност и установяването на други откраднати автомобили от задържаните продължава.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар