Хванаха пиян младеж с полицейска униформа да прави проверки на пътя

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Осемнайсетгодишен младеж е заловен, след като се представял за полицай и опитал да извършва проверки на пътя. Това съобщиха от областната дирекция на МВР в крайдунавския град.

Сигналът за мнимия полицай постъпил около 8.30 часа вчера. Шофьор обяснил, че в района на “Текето” – по пътя между селата Николово и Червена вода, бил спрян за проверка със “стоп-палка” от млад мъж, облечен със зелено полицейско яке с пагони, с бойна шапка с козирка с логото на МВР, с къси тъмни панталони и с бели маратонки.

Мнимият полицай бил във видимо неадекватно състояние. По тази причина мъжът отказал да му подаде личните си документи и тези на автомобила, като се отправил към село Червена вода. След това подал сигнал.

Последвали незабавни действия на служители от областната дирекция на МВР, които открили мнимия полицай. Оказало се, че униформените дрехи и полицейски атрибути били на баща му.

По случая се води разследване, а от областната дирекция на МВР напомнят, че носенето на униформено облекло, служебни знаци или надписи в нарушение на закона за МВР е престъпление, за което се носи и съответната отговорност.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар