Кирил Петков

Хей, Киро, всички ли избираеми места в листите на “Продължаваме промяната” са купени?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Добър ден, добри хора.

Ето съобщението, което изпратих на Кирил Петков, бивш премиер, в приложението Telegram.Добър ден, г-н Петков.


Във вторник, в 9:11 часа, върнахте обаждане на непознат номер, от предния ден. Когато Ви се представих: “Аз съм журналистката Соня Колтуклиева”, Вие се разбързахте да затворите, но обещахте да се обадите по-късно. Не го сторихте, разбира се.

Както се вижда, имате смелост да се явявате на интервюта само в комфортни медии, които Ви глезят, пудрят и дезодорират. От мен да го знаете: който владее големите телевизии – той губи изборите. Медийното преекспониране е вредно за Вашето политическо здраве.

Днес искам да Ви задам следния въпрос: всичките ли избираеми места в листите на ПП “Продължаваме промяната” са купени, г-н Петков?

Случаят с бившия спор(т)ен министър Радостин Василев, за когото се писа, че ще бъде водач в Габрово ( Вие не го опровергахте) е скандален. На 25 май 2022 г. “Сердика спортни имоти”, с принципал Министерството на младежта и спорта, сключва договор с адвокатско дружество “Джингов, Гугински, Кючуков и Величков” на стойност 117 349,80 лева – на 2 юни 2022 г. са изплатени 27 000 лева, на 3 юни 2022 г. са изплатени 25 807, 42 лева.

Добре познавате тази кантора, нали, г-н Петков?! И Вие, като служебен министър на икономиката, сте й уредили прекрасен договор с държавната ББР, след срещата Ви с Лена Бориславова в почасова квартира на ул.”Гладстон”, на 20 юни 2021 г., за която има видео, което още не сте коментирали.

Защо направо не дадете на адвокатите от кантората на Лена Бориславова и майката на Никола Минчев да редят листите на “Продължаваме промяната, вместо да си играете на демокрация на ул.”Чаталджа” 3?!

Защо игнорирате и обиждате местните структури като им изпращате “парашутисти”? Натрисате Радостин Василев на героичния град Габрово, защото в родния му боен Плевен го наричат “предател” и не желаят да го виждат дори.

Изпращате Бойко Рашков в Перник, където разчитате на БСП, но партията не успя да вкара депутат в 47-я парламент; знаете ли, че и там има напрежение срещу Вашия кандидат? Питам се, колко ли време трябва да мине, докато бай Рашков изневери и на Вас, както на Ани Крулева и на Румен Радев?! Питайте баща си Петко за безпощадните сатрапи на Държавна сигурност, той ги познава добре ( btw, “бай” идва от чичо, а не от купувам, което Ви е някак по-познато.)

Нарекохте, г-н Петков,”смели мъже” отцепниците от “Има такъв народ”. Много помпозно звучи. Те са просто банални предатели. Не забравяйте: “веднъж предател – завинаги предател”. Пазете си гърба и Лена.

Знаете ли, г-н Петков, сънувах сън: Вие плащате на ренегатите, те Ви връщат за листите. Кръговрат. Money makes the World go round… Нали?!

Желая Ви ведър ден! И бъдете, поне от-време-на-време, малко по-смел.

Поздрави,

Соня Колтуклиева

П.П. Ако ми се дразните и ядосвате, можете да ме блокирате. Радостин Василев, Виктория Василева и Георги Георгиев вече го сториха.

Соня Колтуклиева, фейсбук


Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар