Хеликоптер на Гранична полиция и спасителите на Сашко се включиха в издирването на Емил

Хеликоптер на Гранична полиция и спасителите на Сашко се включиха в издирването на Емил

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Няма следа до момента от 25-годишния софиянец Емил Боев, изчезнал преди четири дни, а издирването му е дежавю за перничани и за кмета на Перник Станислав Владимиров след завършилата благополучно операция по намирането на малкия Сашко.

Спасителите на детето се включиха и в търсенето на изчезналия млад мъж от София.Вертолет на Гранична полиция също се присъедини към издирването сутринта във вторник, наред с използваните дронове и термокамери, но Боев не е забелязан, съобщи за Dir.bg кметът на Перник. Градоначалникът отново е на терен и участва в търсенето заедно с полицаите, пожарникарите и доброволците. 


“Вече дойде и хеликоптер на Гранична полиция. Десетки доброволци, включително спасителите на Сашко и приятели на изчезналия младеж търсят, служители на ОД на МВР – цялата полиция е вдигната на крак в Перник, пожарникари, но за съжаление нищо”, каза Владимиров.

“Много голям обсег се проверява в момента – местността над Войниковец, която е над крепостта в посока на квартал Бела вода, но няма резултат”, разказа кметът.

По думите му за последно камерите са засекли 25-годишния мъж точно в този район. “Затова и в тази посока се търси”, обясни Владимиров, който цяла сутрин е участвал в операцията.

Заедно с полицаите и доброволците в издирването участва и бащата на младежа, както и брат му Мартин Боев. Именно Мартин разказа, че по записа е станало ясно, че Емил Боев е тотално дезориентиран и е пийнал повече вечерта в петък преди изчезването, когато от фестивала “Сурва” е тръгнал към гората.

Проверява се и видеонаблюдението в областния град, а в акцията са мобилизирани и екипи на Пожарната и Планинската спасителна служба.

От Община Перник информират, че всеки с желание да се включи в търсенето трябва да координира действията си с органите на МВР. За целта е необходимо обаждане на телефонен номер: +359898730314 за информация и допълнителни инструкции.

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар