Херо е новата опция пред Сираков за треньор на Левски – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков усилено търси варианти за треньорския пост. След разговорите със Станимир Стоилов, Вълка си подсигурява и други опции. В тях влиза Димитър Димитров, който е без работа след като бе натирен от Берое, който бе поет от неговия помощник Петър Колев. 

За момента Херо се дърпа за завръщане при “сините”, защото иска цялата спортно-техническа власт и да направи собствена селекция, пише “Тема спорт”.

Такава беше позицията му и при предишната оферта. Опитният бургаски специалист има набито око и на няколко пъти показа, че от играчи на проби може да извади истински перли, които по-късно да бъдат продадени за високи суми.

Припомняме, че Димитър Димитров бе близо до завръщане на “Герена” през 2014 година, но в последния момент това не се случи след неразбирателство с тогавашното ръководство на сините и в частност със спортния директор Георги Иванов. Всичко бе много близо да се случи, дори помощникът на Херо – Петър Колев, започна работа при сините и участваше в тренировъчния процес, но всичко в крайна сметка пропадна. В момента Колев е начело на Берое и тази събота ще гостува на “Герена”.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар