Холандия поръча 9 броя F-35 на цена 87 милиона долара бройката!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Предателите от правителството и Парламента направиха уникална сделка. За F-16 платиха ДВА ПЪТИ ПОВЕЧЕ от колкото за F-35! Това е все едно за Трабант да платите два пъти повече от за чисто нофв Мерцедес последен модел! По голямо предателство не е имало в новата ни история!

Ето как Холандия купи F-35 два пъти по евтино от таралясниците на Бойко!
Нидерландия ще купи 8 или 9 повече F-35 над 37-те, които вече са били поръчани, каза холандският министър на отбраната Ank Bijleveld винтервю за холандския вестник Trouw.
“Кабинетът през юли е предвидил допълнителни средства за по-тясно изпълнение на целите на НАТО.Инвестираме в специални операции, кибер-домейн и изтребители F-35. В зависимост от курса на долара, можем да закупим осем или девет допълнителни самолета, в допълнение към 37-те, за които се е съгласил предишният кабинет.
Според допълнително докладване от страна на нидерландския държавен оператор NOS, разходите за поръчка с такъв размер се очаква да бъдат между 600 и 700 милиона евро (674 до 786 милиона долара).

Преди това Холандия обеща да закупи 15-те F-35, поискани от НАТО, за да образува трета ескадрила.Възлагането на 8 или 9 самолета е вероятно първа стъпка преди по-голям бюджет да може да бъде резервиран за всички 15.
С планираното общо над 50 F-35 изтребители, нидерландските военновъздушни сили ще получат подобен брой от 60-те изтребители F-16, които се експлоатират в момента.Въвеждането на F-35 и очакваното повторно въвеждане на основните бойни танкове, холандските въоръжени сили трябва да станат по-„здрави и мобилни“ според Министерството на отбраната.

Министерството на отбраната добавя, че това е необходимо заради “намаляващата стабилност и сигурност”, добавяйки, че има “по-сложни заплахи” от преди, вероятно отнасящи се до конфликти в Близкия изток, които подхранват тероризма в Европа.

източник: https://xaknewsdaybg.blogspot.com/2019/07/9-f-35-87-f-16-160.html

Коментари

Коментара


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар