Хората масово не знаят какво се предлага и гласува в НС, показва анкета на Dir Podcast

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво се случи до този час?

С нова препоръка омбудсманът настоява: да не се иска от родителите на първокласници и осмокласници да вадят удостоверение, за да получат полагащата им се целева помощ.

И строителни работници блокираха центъра на София. Поискаха да им се плати дължимото, над 1 милиард лева по изчисления на техните работодатели.

Президентът обяви: мандатът на този парламент изтича след няколко дни.

“Те и депутатите в Народното Събрание не са наясно кой какво предлага, та аз ли да съм наясно?”. Това е един от знаковите коментари, които пишете по темата ни днес, а тя е свързана с въпроса: “Наясно ли сте кой какво предлага в 46-ото Народно събрание?”. Още от интересните мнения, които споделихте до този момент, очаквайте в края на подкаста.

Последвайте ни в: Spotify – Google Podcasts – Anchor – Breaker – Pocket Casts – RadioPublic

А какво ще кажете за това?

“Наясно ли сте кой какво предлага в 46-ото Народно събрание?”

До този момент значителен превес имат отговорите  “Не”. Анкетата продължава. Гласувайте и коментирайте в страницата на подкаста. Експертен коментар по темата очаквайте във вечерния новинарски Podcast точно в 18 часа.

Искате ли да се чуе вашият глас в Podcast новините?

Ако желаете лично да споделите мнение по темата, да изпратите новина или да предложите идея, пишете ни e-mail [email protected], като оставете име и телефон за обратна връзка. Ние четем всички отзиви

Източник: dir.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар