Хората на Слави се отричат от него, възхваляват Кирил Петков и Асен Василев!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Залезът на Слави Трифонов като политик може да настъпи още преди шоуменът да е изгрял с пълна сила. Това е видно от реакциите на негови последователи, които започнаха да се отричат от ИТН.

Един от тях е Марин Георгиев, който без никакво притеснение споделя разочарованието си от партийния гуру на своята Фейсбук стена, предава Lupa.bg.

Ето какво признава той:

СРАМ ме е, че съм учредител на „Няма такава държава“!

СРАМ ме е, че съм учредител на „Има такъв народ“!

ГОРДЕЯ се с българи като Асен Василев и Кирил Петков!

Ударът за Слави и неговата партия е двоен, защото наред с отричането от „Има такъв народ” Марин Георгиев признава и своите искрени симпатии към служебните министри Василев и Петков – същите, по които ИТН първи хвърлиха камък.

За капак учредителят на ИТН е сложил на профилната си снимка фото на икономическия министър с надпис – „Аз съм Кирил Петков”.

В социалната мрежа Георгиев припомня и друго. „ИТН са длъжни да подкрепят всяко едно правителство срещу договорка за въвеждане на Избирателна мажоритарна система. Да напомня, че

ИТН не е създадена, за да управлява, а за да въведе МИС, както НЕеднократно е заявявал и самият Слави. Другото би било ПРЕДАТЕЛСТВО към избирателите им и към 2 509 955 българи, гласували на референдума за МИС!”, подчертава огорченият избирател.

„За мен ИТН вече не са ИТН, а ДПС2. Съжалявам! Няма как да бъда повече с тях”, казва още Марин. „Много хора се срамуват вече. Тези излязоха големи боклуци”, подкрепят позицията му във форума под поста.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Хората на Слави се отричат от него, възхваляват Кирил Петков и Асен Василев!

  • Pingback: Бунт в ИТН: Хората на Слави искат за премиер Кирил Петков, скочиха срещу „сополите“! – Портал 21

Вашият коментар