Хората на Слави се отричат от него, възхваляват Кирил Петков и Асен Василев!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Залезът на Слави Трифонов като политик може да настъпи още преди шоуменът да е изгрял с пълна сила. Това е видно от реакциите на негови последователи, които започнаха да се отричат от ИТН.

Един от тях е Марин Георгиев, който без никакво притеснение споделя разочарованието си от партийния гуру на своята Фейсбук стена, предава Lupa.bg.

Ето какво признава той:

СРАМ ме е, че съм учредител на „Няма такава държава“!

СРАМ ме е, че съм учредител на „Има такъв народ“!

ГОРДЕЯ се с българи като Асен Василев и Кирил Петков!

Ударът за Слави и неговата партия е двоен, защото наред с отричането от „Има такъв народ” Марин Георгиев признава и своите искрени симпатии към служебните министри Василев и Петков – същите, по които ИТН първи хвърлиха камък.

За капак учредителят на ИТН е сложил на профилната си снимка фото на икономическия министър с надпис – „Аз съм Кирил Петков”.

В социалната мрежа Георгиев припомня и друго. „ИТН са длъжни да подкрепят всяко едно правителство срещу договорка за въвеждане на Избирателна мажоритарна система. Да напомня, че

ИТН не е създадена, за да управлява, а за да въведе МИС, както НЕеднократно е заявявал и самият Слави. Другото би било ПРЕДАТЕЛСТВО към избирателите им и към 2 509 955 българи, гласували на референдума за МИС!”, подчертава огорченият избирател.

„За мен ИТН вече не са ИТН, а ДПС2. Съжалявам! Няма как да бъда повече с тях”, казва още Марин. „Много хора се срамуват вече. Тези излязоха големи боклуци”, подкрепят позицията му във форума под поста.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Хората на Слави се отричат от него, възхваляват Кирил Петков и Асен Василев!

  • Pingback: Бунт в ИТН: Хората на Слави искат за премиер Кирил Петков, скочиха срещу „сополите“! – Портал 21

Вашият коментар