Хората на Славчо Учиндолеца много лъжат, като него.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Искам аз да проведа тестването с детектора на лъжата, а не някой от кастинг на 7/8.

Имам няколко полиграфа, включително най-добрия полицейски немски апарат. Имам и 50-годишен опит в приложната психология.

Подозирам, че хората на Славчо Учиндолеца много лъжат, като него.

Разбирам от наследствени проблеми, вкл. нанизъм и др., имам представа за влиянието на произхода върху медицинския статус на даден човек, владея в прилична степен визуалната психодиагностика, запознат съм доста добре с психоанализата (Фройд обяснява защо някой се вижда като триметров баскетболист), запознат съм с криминалната антропология (деформирани черепи, плагиоцефалия, лицев ъгъл, разперени уши и др.), с характерологията, с физиогномиката и т.н., чел съм “Полет над кукувиче гнездо”.

И мога скромно да кажа, че ставам за тази работа, ще проведа сеанса с детектора както трябва и непременно ще открия интересни истини и още по-интересни лъжи и измами.

Тоше, идвай, моето дете, доведи и батко си Славчо, ама няма да ми пеете чалга! доведи и Пацито Шнорхела с дипломите от Австрия, и барбадоския консул, дето не преписва, доведи и оня див селянин със съдраните илиенски дънки, доведи и логопедичната кака с “Р”- то от ПаУамента…
Идвайте всички!
Чакам ви.

акад. Петър Иванов

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар