Хората от пустини правят оазиси, а ние превърнахме рай в сметище

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Г-н главен прокурор Иван Гешев, къде са Ви повдигнатите обвинения за водната криза в Перник?

То не е като да се опитва да ти прави пиар евродепутат, искащ рекет за освобождаването на отвлечен от българската държава либийски кораб, нали?

Другият евродепутат на властта Ангел Джамбазки пък шофира пиян, а неговият ментор и военен министир, както и шеф на ВМА Красимир Каракачанов, го брани.

На всеки се било случвало да шофира след употреба на алкохол, заявил вицепремиерът на България. Узаконете шофирането в нетрезво състояние, г-н Каракачанов! Ще го кръстим “Поправката Джамбазки”!

Не водата, въздухът ще свърши на тази територия. Хората от пустини правят оазиси, а ние превърнахме страната си от рай в сметище.

От днес започвам ежедневно да пиша статуси колко прости и страхливи са българите! Ако не друго, поне някой да се обиди. Все нещо е!

Не, не е виновен нито Борисов, нито Пеевски, нито Доган, нито Цацаров, нито медиите, нито хан Аспарух! За всичко лошо, което се случва в този контейнер, наречен България, са виновни българските граждани – защото търпят, защото мълчат, защото са много прости, алчни, лицемерни, лъжливи, злобни, корумпирани, завистливи, крадливи, страхливи, мизерни, келепирджии…, но пък със самочувствие на нищо отгоре.

Всички свестни у нас са самотни, неразбрани, преследвани и в повече случаи – бедни.

В България няма “цвят на нацията”, няма елит, няма интелектуалци. Има популярни личности, които са неспособни и без желание да поставят начало на наченките за промени. Дори повече от тях са купени от властта с парите на народа.
На фона на всички мрачни и потискачи факти и обстоятелства, не трябва да се отчайваме и предаваме. Напротив! Трябва да следваме пътя си. Но не с мисли за бъдещето. Бъдеще няма! Разберете го! То не съществува. Няма и минало. Има само и единствено “сега”, “тук”, “на момента”, “в секундата”. Всичко останало е в други измерения, което нас не ни касае.
Ставайте от сън, заспали, мързеливи и вечно пияни българи!
Стоян Тончев, от социалните медии

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар