Хороскоп за днес, 28 март: ТЕЛЕЦ – важно прозрение, ДЕВА – рискован ден

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Днешната събота носи позитивни усещания за повечето от зодиите. Не прибързвайте, осланяйте се на разума, а не на чувствата, и ще спечелите!

Ето повече в хороскопа за днес , 28 март:

Овен

Днес не бива да бъдете индивидуалисти и егоисти – тази събота е важно да сте на една вълна с членовете на семейството.

Ако това не е така, поне се опитайте да не си противоречите много взаимно.

Телец

Съботата идва за вас с прозрение – ще може да намерите отговора на дълго чакан въпрос. Ще се учудите колко близо е бил, но не се упреквайте излишно.

Близнаци

Тази събота не се опитвайте да надникнете в бъдещето – Съдбата не обича да я предизвиквате с предварителни и пресилени въпроси. Опитайте се да намерите отговорите сами и изчакайте.

Рак

През този ден проявете повече внимание от обикновено. Ако сте любители на силните преживявания, най-добре отложете практикуването за друг ден.

Лъв

Днес, повече от всякога, е много важно да сте здраво стъпили на земята. Дайте си сметка за реалното положение на нещата и не си правете никакви илюзии, нито пък вярвайте в тях.

Дева

В събота заложете на разума, а не на чувствата и инстинктите си. Придържайте се към правилата и не излизайте от границите. Сега за вас е рисковано.

Везни

Днес можете да правите всичко, но не и да игнорирате нечии чувства. Отговорете с това, което чувствате, независимо да ли е положително или отрицателно.

Скорпион

През този ден не правете нищо против волята ви, дори близък човек да ви моли настоятелно. Цената ще е прекалено висока, а последиците ще ви измъчват дълго време.

Стрелец

Днес е възможно да пожънете онова, което сте посяли по-рано. В събота наистина може да се гордеете със себе си. Продължавайте така  да бъдете добри и всеотдайни. Съдбата скоро ще ви възнагради.

Козирог

Денят е подходящ за някои промени. Може да опитате нова прическа, например, или пък да се разнообразите, като разместите интериора. Всичко ново ще ви се отрази положително.

Водолей

През този ден околните ще ви се струват странни. Вие също може да им изглеждате по този начин. Опитайте се да загърбите различията и да намерите общ език.

Риби

През този ден нищо няма да е в състояние да развалите доброто ви настроение. Дайте цялото си внимание на децата. Разкажете им някои случки от вашето детство.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар