Христиана от “Ергенът” и червена рокля и руса коса – един образ, който феновете на риалитито помнят добре – Лайфстайл

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Христиана от “Ергенът” и червена рокля и руса коса – един образ, който феновете на риалитито помнят добре. Но участничката вече е тотално променена.

Христиана Манова свали килограми, промени формата на веждите си, избели зъбите си, но не само. Много често може да видите атрактивната дама с различна по цвят и дължина коса.

В “Ергенът” тя беше с руса коса и екстеншъни, за чиято цялост се притесняваше на някои от игрите. В живота извън имението дамата понякога е платинено руса, друг път с омбре в светъл цвят.

На последната си снимка е буквално неузнаваема.

Естествената й коса е с дължина до ушите, но за вечерни излизания или събития дамата почти винаги слага екстеншъни.

Христиана е споделяла, че пише книга за отслабването и промяната си. На честите въпроси от нейните фенове, кога ще бъде отпечатана, тя отговаря “скоро”.

Друга голяма промяна при нея е, че след излизането си открива любовта. “Открих истинската любов”, призна тя, след като напусна предаването, предаде LadyZone. Мъжът до нея е от София и се занимава с автомобилен бизнес. Двамата вече живеят заедно и скоро отбелязаха годишнина.

В “Ергенът” Християна направи впечатление с хапливия си език и това, че не прикриваше емоциите си. Скандално беше още самото й влизане. Тогава тя подари слива на Ергенът, а Теа влезе в открит конфликт. Той продължи и в следващите епизоди на риалитито. 

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар