Христо Иванов: Борисов, Гешев и Цацаров се петрялкат по сцената с техните мазни лъжи – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“След американските санкции всички свързани с тези, на които са наложени санкции, са застрашени от санкционна вълна. Грубо казано – заразно е”, смята той. Иванов призова новото ръководство на ДАНС да наложи аналогични санкции за банкови транзакции в България.

“Американските санкции бранят там да не влезе тази мръсна кръв. Сега е моментът, в който новото правителство и новото ръководство на ДАНС от коя страна на уравнението стои”, категоричен бе той.

“Най-накрая някои и отвън каза това, което ние знаем от десетилетия. Доживяхме тази реалност да стане реалност и в България. Това е последица от работата на различни журналисти, недоволството на българското общество и от политическото надигане. Америка реагира на това и ние минаваме един много важен политически Рубикон. Само че трябва да довършим тая работа. Корупцията е като тангото – тя изисква двама. Пеевски и Божков са участвали в схеми с кого? Основното лице, което е отговорно, е Борисов. Той е ортакът на Пеевски. Другите лица, чието имена стоят зад този отвратителен модел са Гешев и Цацаров”, поясни Христо Иванов. Според него единственото нещо, което Гешев е длъжен да направи, е да си подаде оставката.

“Щели да разследват!? Скрийте се! Подайте си оставките”, призова Иванов. 

“Просълзих се как Борисов си говорел за бъдещето точно с Пеевски. Как така точно Пеевски се оказа тая огромна корупционна жаба? Борисов го хранеше”, коментира той по повод днешното изказване на експремиерът Бойко Борисов.

Съпредседателят на “Демократична България” призова всички български граждани, докато Гешев не се разкара, да се присъединят към протестите, които бяха възобновени.

“Накрая хората ще ги изгонят с камъни”, закани се той, пише ФрогНюз.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар