Христо Иванов на крака в сарая на Доган, пазари се за министър

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Корпулентният политик с голямо шкембе Христо Иванов е бил на тайна вечеря в сарая на Ахмед Доган.

Срещата се е провела в неделя вечерта, разказаха очевидци, които са били шокирани от гледката как топ борецът срещу ДПС влиза лично в султаната на Доган.

От ДПС вече нескромно се хвалят, че Соколът е хванал за якичката мързеливия шеф на “Дай, България” Христо Иванов, който бил готов на всякаква сделка само и само отново да стане министър и да живурка с тлъста заплата.

Според запознати точно това е и основната причина, поради която проваленият правосъден министър от втория кабинет на Борисов, често посещава за евтини ПР сценки места, на които може да бъде засечен и почетния председател на ДПССвидетели дори разказват, че през август след актьорските си етюдии на Росенец, лично са видяли угоения грантаджия Христо Иванов да влиза в летния сарай на Доган. По време на срещите аверът му Иво Мирчев чинно го чакал на крака пред портите на палата като кученце.

Целта на тайната завера между Христо Иванов и Ахмед Доган е да изиграят медиен театър, от който да спечелят и двамата.

Договорката била „Дай, България“ да скача и реве по медиите срещу ограничението за 35 изборни секции в страните, които са извън ЕС като дава за пример Великобритания и САЩ.

Скритата цел обаче била отпадането на ограничението в Турция, от където Доган очаква да получи огромен брой гласове, които да върнат ДПС отново на политическата сцена като балансьор. Това щяло да развърже ръцете на Доган да шантажира първите две партии при формирането на коалиции.

За награда Ахмед Доган обещал на Христо Иванов да го направи министър на правосъдието. За благодарност пък Иванов щял да прекръсти партийката си от “Да, България” на “Да, ефенди”!

vestonosec.net

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар