Христо Иванов призова да не се стига до гласуване на предложения от Слави кабинет – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов призова да не се стига до гласуване на предложения от Слави Трифонов кабинет.

Предложението за правителство на “Има такъв народ” е шокиращо и като начин на действие, и като съдържание, и като персонален състав, коментира пред bTV Иванов.

В програмата няма и дума за Гешев, няма конституционна реформа, виждаме група, представляваща предишните издания на сарайския модел. Трифонов изневери на своето обещание. Махаме Борисов, за да се върне нещо преди него ли? Надявам се да става дума за грешка, а не за план, каза съпредседателят на “Демократична България”.

Няма да изгоря мостовете, но призовавам тези, които влязат в парламента, да проявят разум и да се върнем към приоритетите на протеста, заяви той.

Призовавам тези, които са избрани, за парламентарната група на ИТН говоря, да се върнат към разума. Не може някой да си мисли, че еднолично предлага решение с 60 депутата, не може да сменим джипката с кабеларка, каза Иванов.

Да се върнем към диалога, да започнем отначало и да преосмислим тази работа, така не се прави, призова съпредседателят на “Демократична България”.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар