Христо Иванов шокира дясното: Ще играем с Корнелия Нинова

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„С БСП имаме дълбоки, непримирими различия, самата Нинова върна Тодор Живков като символ на тази партия. Но ако наистина са готови да направим конституционни промени, за да прекратим мандата на Гешев, можем да гласуваме с тях“.

Това заяви днес пред БНР съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов по повод на най-новия политически скандал у нас.

Преди дни лидерката на социалистите Корнелия Нинова обяви, че са се разбрали с ДБ за сътрудничество, но буквално часове по-късно това бе отречено от дясното обединение.

Иванов попита задочно Нинова – стои ли високо в приоритетите на БСП прекратяването на мандата на Иван Гешев като главен прокурор и разпускането на сегашния състав на Висшия съдебен съвет.

На въпрос защо „Демократична България“ се фокусира само върху съдебната система и дали това е единствената реформа, за която ще се борят, Христо Иванов заяви, че това е централен въпрос, от който зависят прекалено много неща.

„Това е фундаментален въпрос, от който започва разплитането на много други теми. Този проблем изкара хората на улицата. Проблем, от който зависи дали към нас ще има инвестиционен интерес за високоплатени работни места. Ако се реши този проблем, кражбите на милиарди ще спрат. Друга тема – наш фокус е електронното управление. Така ще може да се намали административното бреме със 70% за три години. Това е революция. Това ще доведе до избухване на икономическа, на предприемаческа, на инвестиционна активности“, обясни Иванов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар