Христо Проданов, БСП: В ПП-ДБ има разделение, ГЕРБ успяха да отмъкнат част от плячката

Христо Проданов, БСП: В ПП-ДБ има разделение, ГЕРБ успяха да отмъкнат част от плячката

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“ГЕРБ успяха да отмъкнат част от плячката” – така депутатът от БСП Христо Проданов коментира връщането на изпълнени първи мандат от ГЕРБ-СДС. По думите му преди 24 часа е бил анонсиран същият състав на кабинет, но тогава ПП-ДБ казали, че е неприемлив за тях.

“Ако те утре гласуват този неприемлив за тях кабинет, това значи поредно предателство спрямо техните избиратели. Може да са се договорили да го гласуват, но и в двата варианта това е лошо за българските граждани.”

Ябълката на раздора според Проданов са отбраната и Министерството на енергетиката. “Защото в енергетиката има около 30 милиарда по “Уестингхаус” и строителството на нова ядрена централа, пари по Плана за възстановяване за Мариците, а в отбраната са плановете за превъоръжаване на армията”.

Христо Проданов коментира и, че в ПП-ДБ има разделение и предположи, че част от депутатите им може да не влязат влязат в зала, когато Народното събрание гласува кабинета.

Въпреки това всичките са в кюпа. Разпределиха порциите за пореден път. Някъде да чухте за някакви политики, за минимална работна заплата, за доходи, за работещи бедни, образование, здравеопазване? Когато една политика е съсредоточена само върху плячкосване на държавата, това е абсурдно и не се случва никъде по света.

Според Проданов “договорките рано или късно ще лъснат”.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар