Христо Стоичков за Румен Радев: България е богата, че го има!

България, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Великият български футболист от немного далечното минало Христо Стоичков ненавижда Бойко Борисов и това се знае от години. Очевидно обаче харесва Румен Радев и би гласувал за него на предстоящите президентски избори наесен.

Президентът на Република България всяка година честити важни празници на Камата, като рожден ден, юбилеи във футбола и др., писа Труд, цитиран от Pan.bg. От своя страна Стоичков му отвръща с благодарности.

Христо Стоичков одобрява Румен Радев за президент

„Аз съм богат човек, защото имам такива симпатизанти. Благодарение на тях съм станал това, което съм.“ – разкрива Камата по адрес на Румен Радев.

Очевидно е, че легендарната „осмица“ смята президента за мъж на място, който е в състояние да промени държавата ни и вече го прави. Неслучайно над 2 млн. българи се надяват на него да спаси България.

Ненавистта на Стоичков към Бойко Борисов явно се отразява върху мнението на голмайстора на САЩ94 за ген. Радев. Камата се надява, че до дни ще арестуват Борисов, а главният виновник за това е именно президентът, чието служебно правителство не си поплюва.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар