Хунтата на Боко щави бизнеса с бухалката на държавата

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От 2014 г. до 2019 г. държавата има над 500 млн. лв. приходи , внасяни от операторите на хазартни услуги. Това е установила проверката на Агенцията за държавна финансова инспекция в Държавната комисия по хазарта, която е възложена от министъра на финансите Владислав Горанов в средата на декември миналата година.
…Инспекторите констатирали също така, че текстовете от Закона за хазарта дават възможност за един и същ вид хазартна услуга да се начислява такса на различна основа. В единия случай държавата прибира 15% от всички направени залози, а в другия 20% от таксите и комисионите за участие в играта.
От уточненията на АДФИ стана ясно, че по този начин за последните пет години държавата е пропуснала приходи в размер на приблизително 210 млн. лв. от държавни такси.
„Съпоставката на числата за периода 2014-2019 г. сочи, че ако останалите организатори на хазартни игри са плащали като Българския спортен тотализатор, сумата е щяла да бъде с около 210 милиона повече“, поясни директорът на Агенцията за държавна финансова инспекция Георги Начев.“

Безумието на Хунтата на Боко Тиквата, управляваща България, е вперегнала всички ресурси на държавата за да ОЩАВИ ОКОНЧАТЕЛНО БИЗНЕСА!

Финансовата Агенция мънка като плазмодий и НА ПРАКТИКА НЕ КАЗВА В ПРАВ ТЕКСТ, ЧЕ НЯМА НИКАКВО НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНА ОТ ЧАСТНИТЕ КОМПАНИИ ЗАНИМАВАЩИ СЕ С ЛОТАРИИ!

Шефът на Финансовата Агенция „не искал да коментира спазването на закона“, видите ли?! И кво ще коментира тогава – колко семки чопли на седмица ли?

Както само преди ден обясни надлежно и конкретно изпълнителният директор на „Национална лотария“ законът за хазарта е спазван стриктно от тях и че в него има надлежно записани два варианта на плащане на държаните такси!

Опитът да бъде линчуван бизнеса на Васил Божков е поредното нагло ЩАВЕНЕ от страна на Хунтата, която управлява държавата.

А сравнението на залинявашия, заради малоумие, БТС и частните лотарии е абсурдно, но пък що да не лапнат наготово кинтите от частния бизнес ЛАПАЧИТЕ НА БОКО, А?!

Неминуемо държавата ни ще бъде осъдена ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ в Страсбург, но на мафиотите, управляващи Я, ЗИНАЛИ ДА ЛАПНАТ ВСИЧКО ЩО СЕ ДВИЖИ ПО ТАЯ ЗЕМЯ, не им пука. Важното е КРАДЕНЕТО И ЛАПАНЕТО ДА ВЛЕЗЕ В ТЕХНИТЕ РЪЧИЧКИ!

Пребройте се СЛЕДВАЩИТЕ, ПРЕБРОЙТЕ СЕ, ЗАЩОТО ПРЕДСТОИ И ВАШИЯ ЛИНЧ.

След нас и потоп, е кредото на Боко, Хунтата МУ и консилиерите му – прокуратурата, служби и някои приближени негови мутри.

Afera.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар