Царо пак е с халюцинации: Ние постигнахме много за 800 дни, дано и други успеят

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Много е важно да има поне желание да се спазва истината“, заяви бившият министър-председател

„Целта на медиите би трябвало да е да са достоверни и да предават истината, а не да се тълкува според предпочитания или политически перспективи. Много е важно да има поне желание да се спазва истината“, заяви в специално интервю за Bulgaria ON AIR Симеон Сакскобургготски.

Бившият премиер взе участие в Шестнадесетата световна среща на българските медии. Тя беше открита в Рилския манастир, а темата бе „Медии и истина“.

Руското издание „Аргументи и факти“ публикува материал, в който става дума за заминали за Русия 20 т злато и 50 т сребро, а името на Цар Симеон също бе замесено. Самият той оспори твърденията.

„Това е между фантазия и детска приказка“, подчерта Сакскобургготски.

Той бе върнат в годините назад към обещанието за 800 дни да подобри живота на българите. По думите му това е било политическа калкулация да се усети във времето за какво става реч.

„Да се изправят нещата и да се получат известни ефекти. Тази фамозна фраза продължават да ми я припомнят. Може би за 1000 дни постигнахме доста. Бих пожелал от все сърце на бъдещите управници да успеят за 800 дни или дори за по-кратко“, каза още Симеон Сакскобургготски.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар