Цацаров: Слънчев бряг е държава в държавата

България, Общество, Право, Престъпления
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Сотир Цацаров - главен прокурорСлънчев бряг е икономическа и административна държава в държавата. Там няма територия, от която да не се изкарват парични средства. Това заяви главният прокурор Сотир Цацаров пред Нова телевизия.

Според него в курорта войната не е само за наркотиците, а за количките със сладолед, за стоянките на такситата и за всяко друго кътче земя.

Цацаров категорично отхвърли твърденията, че прокуратурата и полицията е ударила едната групировка, за да осигури чадър на друга. „Срещу наглата престъпност трябва да се действа по този начин. Единият от задържаните продаваше райски газ – 5 лева за вдишване. КПП-та са тичане след събитията. Ако не се беше случила тази дандания, нямаше да се разбере, че морето всъщност е едно блато”, каза Цацаров.

За делото Христо Бисеров главният прокурор заяви, че „прокуратурата си е свършила работата, основанията против оправдателната присъда да се търсят в съда”.

“Имаме европейска проверка от 4-има прокурори. С какво трябва да се срамувам от делото КТБ. Те имат свободата да поискат всяко дело. Първото, от което се интересуваха бе делото Гуцанов и операция “Медузи”. Шпицкоманда в прокуратурата няма”, подчерта обвинител номер едно.

По повод исканията за оставка на министъра на културата Вежди Рашидов, Цацаров поясни, че прокуратурата би направила проверка на имотното му състояние само при постъпил сигнал от НАП. Той добави, че тези, които искат оставката на Рашидов, не са направили и една десета от това, което е направил той. /БГНЕС

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар