Цачева: Ако знаех, че толкова хора сме с тази фирма, нямаше да постъпя така

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Ако съм знаела, че толкова хора сме сключили сделки с една и съща фирма, нямаше да постъпя така.

Направила съм всичко възможно да облекча товара на партията, на премиера, на лидера, за да не се отрази по никакъв начин на предизборната кампания и изборите, това което се случи.

Това, коментира пред БНТ министърът на правосъдието в оставка Цецка Цачева.

 

Цачева отказа да коментира имотната сделка на Цветан Цветанов. Отказа да коментира и дали Борисов може без Цветанов.

 

„Не споделям версията от къде идва атаката, кой атакува, защо атакува – всеки един разследващ журналист може да се добере до публична информация. Без значение от къде идва атаката, факт е, че тя се случи“, обясни Цачева.

 

Според Цачева за да се стигне до подаването на оставка нещо не е направила както трябва, въпреки, че е убедена, че сделката й е коректна, но това ще стане ясно след проверката.

 

„Аз съм с усещането, че съм изпълнявала работата си така, както трябва. Вероятно винаги може да е по-добре, но си тръгвам с усещането за свършена работа“, каза още Цачева.

 

Цачева не отговори и на въпроса дали възнамерява да остане в политиката. По думите й, тепърва ще обсъжда със семейството си какво да предприеме.

 

На въпросът кой според нея, че ще е следващия министър, Цачева отговори, че това е отговорност на министър-председателя, и решението за това ще бъде взето от него, но ако поиска от нея идеи и мнения, тя ще му даде такава.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар