Цветана Манева

Цветана Манева танцува върху трупа на Борисов! Актрисата го разкъса като пушено месо

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Великата актриса Цветана Манева отдавна показа ненавистта си към Бойко Борисов и партията му, но това не я спира да го уязвява дори когато него вече го няма на кормилото на държавата.

Манева е категорична, че за 11 години управление (12, но с 1 прекъсване) България е станала трагична и вината е именно на Борисов. Според нея той е докарал мутрите в управлението на страната. Тя обаче не обвинява само лидера на ГЕРБ, а вижда голяма вина и в депесаря Ахмед Доган .

Цветана Манева в момента е много доволна от това, което се случва в политиката, защото всички са срещу ГЕРБ. Тя е на мнение, че остават броени дни до „погребението“ на бившата управляваща партия. Освен това напълно подкрепя служебния кабинет и дори го счита за по-добър от всички редовни, които биха се създали.

Актрисата стига дори по-далеч в нападките си срещу Бойко Борисов. Тя смята, че е въпрос на време целият български народ да отпразнува влизането на бившия пожарникар в затвора до живот. Според нея това е неизбежно, тъй като става въпрос за корупция на много високо ниво.

„Взе ни здравето, парите и усмивката, а сега се прави на жертва. Всичко, което му се случва и ще му се случи, си го е заслужил.“, смята Манева.

Малко хора знаят, че от години актрисата се занимава да убеждава близки, приятели, познати и непознати, че не бива да гласуват за ГЕРБ и трябва да се борим срещу престъпния модел на Борисов. Преди почти година тя участва и в подписката на интелектуалците за оставките на Борисов, Гешев и Караянчева.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар