Цветанизмът в действие! Фалшивите мъдрости на един физкултурник и на един пожарникар

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Уж „добродушният Цветанов” използва всяка минута, за да демонстрира кучешката си вярност към неговите покровители – бившите господари на света САЩ.

Той ходи да закусва там, да се моли за здравето на американския президент и да го инструктират. И още не стъпил в Софийското равно поле и дърдори евроантлантически глупости.

Нинова напуснала парламента, за да не ратифицира договора за присъединяването на Северна Македония към НАТО. Че какво лошо има? Нима трябва да е като него и да дрънка заучени клишета?

Цвъки да не забравя, че неговото правителство подписа най-продажният договор с Македония и някога ще им се търси жестока сметка за тази тъпотия.

Но Цветанов може да дрънка каквото си иска пред така наречените „130 младежи от ГЕРБ” – зелени, без жизнен опит, но изгарящи от желания за кариера и власт. Той реди клишета без никакви аргументи – как със обърканата и смачкана Северна Македония ще се „противопоставяме на трети страни”. Кои са тези трети страни? Има ли си представа Цвъки, че в огъня, в който ни хвърлят Щатите, България и така наречената Северна Македония за десетина минути ще са руини. От третата страна, която се подразбира, че е Русия. Как пък не му дойде на акъла, че САЩ под прикритието на фирма НАТО прави Европа пушечно месо. Първо разсипаха стабилни държави – арабски и в Изтока, натресоха ни варвари, а сега ни излагат на руските ядрени ракети. Защото няма да има милост, каза им го и Путин: „Ако ни нападнете, ще отговорим с ядрено оръжие. И то не само по стрелящите цели”. А у нас има четири бази на САЩ, а в Македония се гради една от най-големите.

Но това е трудно за усвояване от детския учител по физкултура.

Той се гордее, че подкрепя един самозванец и една държава, която я интересува не народа, а петрола. Каза го в прав текст Тръмп – вземаме петрола, а държавата да става каквото ще. Това подкрепя Цветанизмът.

И омесва като фурнаджия истини с полуистини или с откровени лъжи. Ето: „БСП си направиха партийна телевизия, която да превърнат в пропагандна машина за отразяване на фалшивите им новини.”.

А ГЕРБ като съсипа телевизия BIT, като купи Нова телевизия и Европа, като държи за гушата останалите –какви новини ни предлага?

Фалшивите мъдрости на един физкултурник и на един пожарникар. Повтарят ги до пълно оглупяване. Цветанизмът е в действие, бойте се деца!

news-bulgaria.info

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар