Цветанов: Българите харесват Бойко Борисов повече от Радев, останалото са измислици

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Социологическа агенция Тренд публикува данни от направено проучване между 10ти и 18ти Януари за политическите нагласи на българите.

Целта на проучването е да се установи доверието към управленските институции.

Резултатите, които Тренд публикуваха касаят основно 2 институции, които в момента се намират в конфликт – Президентството и парламента.

 • Президентство – 65% доверие
 • Парламент – 24% доверие

Коментарът на председателя на парламентарната група на ПП ГЕРБ – Цветан Цветанов беше мигновен след публикуване на резултатите от проучването по БТВ:

Българите харесват повече премиера Бойко Борисов, отколкото президента Румен Радев, останалото са измислици. Тези статистики са случайни и нямат никакво значение.

Цветанов обясни коментара си с това, че партията на президента изгуби парламентарните избори, а Бойко Борисов има подкрепата на цялата партия, която управява.

източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Цветанов: Българите харесват Бойко Борисов повече от Радев, останалото са измислици

 • докато не изритаме тиквата и 6-ка ЦВЪЦКО ОТ ВЛАСТТА, КОЯТО КУПУВАТ С ПАРИТЕ НА НЕМСКИТЕ ФОНДАЦИИ, С ФАЛШИФИКАЦИИ И ДАЛАВЕРИ С ГЛАСОВЕТЕ НА БЪЛГАРИТЕ ОТ ЧУЖБИНА, БЯЛ ДЕН НЯМА ДА ВИДИМ.
  ОТ КЪДЕ НАКЪДЕ И ПО КОИ ЗАКОНИ РОДНИ И МЕЖДУНАРОДНИ НЕМСКИ ФОНДАЦИИ ЩЕ ПОМАГАТ С 10 – КИ МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ НА ГРОБ И ТИКВАТА ДА ПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ У НАС. ТОВА СИ Е КУПУВАНЕ НА БЪЛГАРСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ ОТ ЧУЖДАТА ДЪРЖАВА ГЕРМАНИЯ, КОЯТО ЧРЕЗ НЕЯ, КОГАТО Е НА ВЛАСТ, НАЛАГА СВОЯ ПОЛИТИК НА БЪЛГАРСКАТА ДЪРЖАВА, ПОЛИТИКА, КОЯТО РАЗГРОМИ НАШАТА ИКОНОМИКА И СЕЛСКО СТОПАНСТВО, И КАТО ГИГАНТСКИ ОКТОПОД С ПИПАЛАТА СИ ОТ ВЕРИГИТЕ ОТ СТОТИЦИ НЕМСКИ МАГАЗИНИ ЗА ШИР УПОТРЕБА КАТО КАУФЛАНД, ЛИДЪЛ И ДРУГЕТЕ, ЗАГРАБИ И ТЪРГОВИЯТА НА ДРЕБНО В БЪЛГАРИЯ. С КОЕТО , С НЕЛОЯЛНАТА СИ КОНКУРЕНЦИЯ ПРИНУДИ ДА ФАЛИРАТ ХИЛЯДИТЕ МАЛКИ КВАРТАЛНИ МАГАЗИНЧЕТА У НАС, И ОСТАВИ БЕЗ РАБОТА И ПРЕПИТАНИЕ ДЕСЕТКИТЕ ХИЛЯДИ ПРИТЕЖАТЕЛИ НА ТЕЗИ МАГАЗИНЧЕТА И ТЕХНИТЕ СЕМЕЙСТВА. И ТОЗИ ОКТОПОД ОТ СТОТИЦИ НЕМСКИ МАГАЗИНИ, В КОИТО СЕ ПРОДАВАТ СТОКИ ОТ ЦЯЛ СВЯТ, НАЙ- МАЛКО НЕМСКИ И НАШИ, НЕМСКИТЕ ПОНЕЖЕ СА СКЪПИ, А НАШИТЕ ГИ НЕ ХАРЕСВАТ …
  ТА ТЕЗИ ВЕРИГИ ИЗНАСЯТ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ЧИСТА ПЕЧАЛБА ОТ БЪЛГАРИЯ И ГИ ВНАСЯТ НЕМСКИТЕ БАНКИ И ФИНАНСИРАТ НЕМСКАТА ИКОНОМИКА И ПОВИШАВАТ И БЕЗ ТОВА ВИСОКОТО ЖИЗНЕНО РАВНИЩЕ НА НЕМСКАТА НАЦИЯ …
  А НИЕ ЗАТЪВАМЕ И ЗАТЪВАМЕ В БЛАТОТО НА БЕДНОСТТА С ВСЕКИ МИНАЛ ДЕНИ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА СМЕ НАЙ – БЕДНАТА НАЦИЯ В ЕС.
  ИЗХОДА Е
  САМО ЕДИН. ГЕРБ И ТИКВАТА ВЪН ОТ ВЛАСТТА, ТЕХНИТЕ СПОНСОРИ И КУКЛОВОДИ ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ …БЪЛГАРИЯ Е НА БЪЛГАРИТЕ, ТЯХНО РОДНО МЯСТО, А НЕ НЕМСКА КОЛОНИЯ,КЪДЕТО ДА НАМИРАТ РАБОТА И ПОДКРЕПА, РАЗВИВАТ ИКОНОМИКАТА И ТЪРГОВИЯТА, СТРОЯТ ЗАВОДИ И ФАБРИКИ, ДА ИМА РАБОТА ЗА ВСИЧКИ И ВСЕКИ,..
  И СЕ ПРЕМАХНЕ БЕДНОСТТА И БЪЛГАРИЯ ДА СТАНЕ И ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ ДОБРО И УЮТНО МЯСТО ЗА РАБОТА И ЖИВЕЕНЕ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ И БЪЛГАРКИ.
  ЗА ТОВА СА НУЖНИ ДВЕ НЕЩА.
  ДА СВАЛИМ ГРОБ ОТ ВЛАСТ СЛЕД ИЗБОРИ ИЛИ …
  И РАЗКАРАМЕ НЕМЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯ.
  БЪЛГАРИЯ НЕ Е И НЯМА ДА СТАНЕ БЕДСТВАЩА НЕМСКА КОЛОНИЯ. АМИН!

Вашият коментар