Цветанов: Досега не съм казал и една лоша дума за Борисов

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Това, което правя, ми е по-важно от това да наблюдавам парламентарната група или парламента.

Защото към момента аз съм един редови член, поне към настоящния момент, не знам докога ще бъда такъв“.

Това коментира Цветан Цветанов пред Дарик радио в отговор на въпрос дали следи изявите на парламентарната група на ГЕРБ.

“Мога да кажа, че поради невъзможвността да се говори за това, което се случи на местните избори, за това какво би трябвало да се направи и да се чуят различните мнения, смятам, че нямам съществен иентерес да наблюдавам този процес“, допълни Цветанов.

“И без Цветан Цветанов нещата се случват. Дали се случват по-добре или по-лошо, времето ще покаже. Аз смятам, че и много грешки се направиха. Но смятам, че няма да е коректно публично да казвам тези детайли, защото не съм оторизиран да говоря за тези детайли. А и като един редови член, по-добре да го споделяш, когато си в първичната партийна организация. Ако има някой от ръководството, които да го сведе на по-горно ниво, тогава смятам, че си заслужава“, каза той.

Цветанов коментира още, че досега не е казал една лоша дума за премиера Борисов и никога не е влизал в конфликтни ситуации.

На въпрос дали мисли да се върне той беше категоричен: “В момента е по-добре времето да ми даде повече реалност за проекти, които планирам, и смятам, че мога да реализирам, както в момента с Евро-атлантическия център за сигурност“.

Цветанов коментира и на какво се дължат визитите му зад Океана. “От 2009 година, когато влязохме в първия управленски мандат, имахме добри визити и добри проекти, които успяхме да реализираме. И мога да кажа, че на ниво сигурност България и Америка имат пълно доверие и пълна съвместимост на комуникацията и доверието, което е изградено последните 10-15 години“.

“И сега, когато съм част от неправителствения сектор, знаете, че много от срещите, които проведох в САЩ, бяха предимно с представители на неправителствения сектор. С тинк-такнове в сферата на сигурността и планираме много общи инициативи, които могат да бъдат реализирани“, коментира още той.

Източник: topnovini.bg , Petel.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар