Цветанов е не просто вреден за ГЕРБ и Борисов, той вече е опасен за тях. Опасен, като смъртоносен тумор.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цветанов е не просто вреден за ГЕРБ и Борисов, той вече е опасен за тях. Опасен, като смъртоносен тумор.

Борисов няма полезен ход. Цветанов е от тези тумори, че ако бъде отстранен, това ще убие пациента, но ако бъде оставен, това задължително води до мъчителна агония и смърт. Това е краят. Цветанов и Борисов са едно.

Заедно дойдоха, заедно бяха инсталирани, заедно грабиха и лъгаха и ще си заминат заедно. Борисов крещи истерично, че бил създал ГЕРБ, за да се бори с корупцията на комунистите, а става ясно и за слепите, че самият той и ГЕРБ са създадени, за да бъдат носители и проводници на тази корупция.

От ченгетата и комунистите, каквито всъщност са и те самите. И последните остатъци от маски паднаха, няма харизма, няма я онази наглост и арогантност, остана само болезненото осъзнаване, че всъщно на власт са били едни обикновенни престъпници и лъжци, чиято необикновенност се изразява само в колосалният размер на грабежа и щетите и на тяхната алчност и наглост.

Сега въпросите са два – как Буда ще сдаде властта и къде е Пеевски в цялата схема.
Борисов може да се опита да задържи властта още известно време, като хвърли няколко глави на тълпата и отстрани Цветанов. Той добре знае, че това е нещо, като химиотерапия, която само удължава агонията и страничните ефекти са жестоки, а краят неизбежен. Затова вероятно ще опита вече изпитаният ход с оставката и ще направи пореден опит да се върне след това отново.

Няма начин. Едно е да подадеш оставка заради коалиционните си партньори, или протести за цената на горивата, а друго е да бъдеш свален от власт заради корупционен скандал. Заловен педофил не може да стане отново възпитател в детска градина, дори и в България. Ако Томислав Дончев си мисли, че може да замени Цветанов и ГЕРБ да продължи да управлява, то той е по-нагъл и откъснат от действителността и от Цветанов. Дончев влиза в ролята на глупака, който си купува завод на девети септември, или дига бунт срещу капитана на потъващ кораб.
Къде е Пеевски? Ами там си е, в мрака. Стои, гледа и грухти. Падне ли Буда, заминива си и той. Има един изход – да бяга бързо, като осребри всичко и да остави Буда и Цветанов да се давят в блатото.

И още един въпрос – Къде е Цацаров? Помним как се тъпанчеше след скандала със суджуците, че “нито един суджук не е стигнал до премиера Бойко Борисов”, помним десетките бодряшки пресконференции и брифинги,а сега се е скрил и не се показва никъде. Защото и самият той е част от цялата тази гнусна игра на господари на държавата, самият той е купувал имоти по същата схема, като Цветанов, самият той е част от това статукво, чиито край настъпи. Той им кри престъпленията седем години! Самият той е пътник, а слугите му и слугинските им медии не смеят дори да споменат името на БОЕЦ. Гешев сега не е толкова надут, както когато обясняваше как Видин ще гори една седмица. Защото сега властта и дебелите ще горят поне една година! И после доживот.

И в този момент най-важното е гражданите да не позволим да бъдем излъгани отново. Сега е и момента, в който трябва да изринем цялата кочина, да разровим и разчистим авгиевите обори на властта и мафията до дъно и започнем да си редим държавата на чисто. ГЕРБ, БСП, ДПС, ОП, и останалите ченгеджийски сборища и мафиотски кланове трябва да останат в историята и да плащат за претъпленията си.

Време е гражданите да осъзнаят силата си.

Оставките са само началото. Следва – разследване, арести, обвинения, съд, затвор и конфискация на незаконно придобитото. Без компромиси. БОЕЦ водим тази битка и прошка и милост няма да има.
#БОЕЦсрещуМАФИЯТА

Георги Борисов Георгиев, БОЕЦ

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар