Цветанов за убития Петър Христов: “Беше Ангел – Хранител”

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Петър Христов беше:” Ангел – Хранител за много хора. Един достоен човек”, така коментира Цветан Цветанов загубата на своят близък приятел Петър Христов, според Цветанов убитият бизнесмен не е даварявал пари на Герб освен веднъж, но забрави да спомене факта, че именно фирмите на Петър Христов ремонтират точно в този момент площада в Горна Оряховица по обществена поръчка и санират над десет блока във Велико Търново по програмата за саниране.

Също така Цветан Цветанов рязко си загуби и паметта как неговият приятел депонира боклука на шест общини в област Велико Търново и е изпълнил и обществената поръчка за строежа на депото за боклук.

Много ни е интересно как ще коментира лицето Цветан Цветанов продаденият паркинг на общинската болница във Велико Търново и как на негово място се строи магазин на Кауфланд. В чиято продажба убитият Христов изобщо не е имал участие според едни други Герб кадри в общинската администрация на Велико Търново.

Забелязахте ли изражението на Цветан Цветанов докато се обясняваше за своят приятел пред медиите, това не беше типичният Цветанов нагъл и арогантен сигурен че няма кой да им противоречи в България. Цветанов беше много притеснен и според нас има за какво, нали именно Цветанов е човека, който е топлата връзка между всички касички на Герб.

И преди сме писали, че фамилно мутренското разпределение на градовете от Герб ще доведе накрая до масови престрелки с много жертви, но явно някои хора като Цветанов си мислеха, че подложените на ежедневен рекет собственици на фирми, ще ги търпят цял живот.

Както се казва, да почистим от Герб уви кампанията започна, а кой ще е следващият виден гербер паднал жертва, скоро ще разберем.

И да знаете, че убийствата в Пазарджик на секретарката на кмета и това сега в София на бизнесмена от Герб, Петър Христов, Ангела – Хранител според Цветанов изобщо нямат нищо общо с това че и двамата имаха огромно влияние в разпределението на общинските и държавните пари.

Източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар