Цветанов изригна: Като ме няма в ГЕРБ могат да печелят избори само с купен ромски вот

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Бившият втори в ГЕРБ и до скоро дясна ръка на Бойко Борисов – Цветан Цветанов буквално попиля преди малко цялата шайка на човека от Банкя, като написа гневен статус във Фейсбук, в който обясни, че след като той е напуснал партията единствения начин някой да гласува за ГЕРБ е като се купуват циганските гласове.

Публикуваме го без редакторска намеса:

 

“Уважаеми българи, уважаеми съграждани, уважаеми бивши съпартийци.

След изборите в неделя излязоха множество информации как в София и в много други гласове на страната, бившата ми партия е купувала масово циганските гласове като е давала по 200 лева на глас, искам да внеса едно уточнение, а именно, че това е самата истина.

Докато аз бях в ГЕРБ, обикалях денонощно България и се срещах с хората, говорих си с тях, слушах им проблемите, Борисов освен да се вози с джипката и да открива некачестввените си ремонти не прави друго.

Именно заради това, в ГЕРБ осъзнаха, че единствения начин да печелят изборите от тука нататък е да купуват колкото може повече цигански гласове.

Особено за София залогът е толкова голям, че на балотажа в неделя най – вероятно ще дават и по 300 лева на глас, ако не и повече.”

Митко Делчевски

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар