Цветанов към Борисов: вече на Москва ли служиш?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Цветан Цветанов се обърна към Борисов с думите “Вече на Москва ли служиш?”, днес. Бившият втори в Герб отбеляза, че няма нищо случайно във визитата на Екатерина Захариева в Москва в денят в който Бойко Борисов и посланика на Русия в България режат ленти на така нареченият “Балкански поток”
Според Цветанов, Борисов вече е наясно, че Америка не му вярва и търси подкрепата на Русия, но забравя, че именно той беше човека който спря “Южен Поток” и АЕЦ “Белене” по настояване именно на САЩ и това в Русия никой, никога няма да му го прости. Според Цветанов, Бойко Борисов вече е изгубил играта, но все още не е осъзнал този факт, а лукавите руснаци в момента го четкат, за да получат цялото влияние в енергетиката на България. Цветанов не забрави да попита Бойко Борисов и какво точно стана с газта, която чакахме от Гърция, но уви не дочакахме.
Цветанов не забрави да обясни и на Захариева, че фриволното и държание в Москва днес, се е наблюдавало под лупа от САЩ, които не са оставили и без коментар факта, че на срещата си с Лавров, тя си е позволявала през цялото време да говори на ти с него.
Според САЩ и аналитичният кръг на Цветанов, това близко отношение на външната министърка на България към външният министър на Русия показва, че правителството на България си търси нов покровител уви в лицето на Русия.
Явно Борисов иска вече да служи на Москва, след като САЩ май се отказаха от него, завърши разсъжденията си Цветанов.
източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/10/blog-post_661.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар