Цветанов: Напускам парламента и оглавявам предизборния щаб, за да бием комунистите

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Напускам парламента и оглавявам предизборния щаб. Фокусът падна върху мен, защото съм политическото лице, което трябваше да бъде ударено преди изборите.

Никога, по никакъв повод не съм нарушавал закона.

Трябва да спрем тези спекулации че „Цветанов иска да разцепи ГЕРБ“. Аз изповядвам семейните ценности, че винаги страдат децата.

Това заяви Цветанов който, обявявайки се за жертва на спекулации. Подава си оставаката, за да е солидарен с всички, които са подали до момента своите.

 

Правя го, за да спрат всякакви спекулации, че от парламента мога да манипулирам нещо. Достойнството на народния представител трябва да се гради, не да се руши. Искам да спрат спекулациите, че стоим в народното събрание заради депутатския имунитет.

 

Няма от какво да се срамувам. Единственото което съм направил е да възпра излизането на редица декларации. Възпрях и много мои колеги които искаха да ме посрещнат днес на летището.

 

“От 2001 г. от когато работим с Борисов сме се ръководили само от закона. 2005 г, когато Борисов ме помоли да напусна системата на МВР, аз го приех, обсъдих го с моята съпруга и след това станах зам.-кмет на столична община. Когато трябваше да направим политическия проект ГЕРБ трябваше да решим двамата с Борисов кой ще оглави тази партия, защото Борисов беше кмет аз поех партията. Аз поех отговорността да организираме новия модел на управление, който да даде видими резултати, за да не се спират европейските граждани. 2009 г. когато участвахме в изпълнителната власт, до 2017 г. ГЕРБ е получавала над 1 милион и сто хиляди гласа от българските граждани. За нас постовете нямат значение, важно е  да бъде приета каузата. Никога не бих правил нещо което да не кореспондира с волята на нашия политически лидер и с моята съпруга”, каза Цветанов.

 

Очаквайте подробности!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар