Цветанов от Ню Йорк: “Рано е да ме пенсионирате, все пак без мен Герб ще се разпадне…”

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цветан Цветанов е дал интервю за една от телевизиите в България по телефона още вчера, но до момента то не е видяло бял свят.

Според приближени на Цветанов от Герб, срещу него има атака, която е дело лично на Бойко Борисов и Делян Пеевски, който е реалният собственик на фирма “Артекс” продала или по точно подарила апартаментите на хората от Герб.

Цветанов е споделил пред българската телевизия, че още е много рано, да го пращат в пенсия, защото без него ще се разпадне изцяло партия Герб.

Цветанов е обяснил, че е напълно наясно, че зад атаката седят интересите на Делян Пеевски, който явно вижда заплаха от неговата личност в приятелските му отношения с Бойко Борисов и е много учуден от атаката и факта, че замесват неговото име в скандалните решения за небостъргача в Лозенец, когато всички в Герб знаят, че лично Бойко Борисов е наредил всичко с тази сграда да минава не само в парламента и в столична община и всички са наясно, че в тази сграда основен инвеститор е Делян Пеевски.

Според Цветанов общите интереси не само в бизнеса, но и в политиката на Бойко Борисов и Делян Пеевски отдавна са известни на обществото, но явно силната му фигура застрашава някой от двамата и те са решили да му покажат, че могат и да го жертват.

Цяла Европа е с мен, всички в САЩ ме питат какво става в България и защо тази реално законна сделка за моят апартамент се преекспонира толкова много в медиите и ми се иска оставката, не знам какво да отговоря, само знам, че някой много иска да е до Бойко Борисов и мен да ме няма и този някой си има име, но явно този някой не знае, че без мен Герб ще се разпадне за няколко месеца и ще загубим не само предстоящите европейски избори.

Очаквам медиите да пуснат и още фалшиви новини по мой адрес, но ще изчакам да мине и назначената проверка и тогава ще говоря повече.

източник: https://oxnewsnewbgbg.blogspot.com/2019/03/blog-post_83.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Цветанов от Ню Йорк: “Рано е да ме пенсионирате, все пак без мен Герб ще се разпадне…”

  • Нагъл тъпанар. Директно в затвора трябва да влезе. А всичките крадени притежания, защото той няма придобити с честен труд, конфискувани в полза на народа. Жена му също да му прави компания в Сливенския затвор. Пък Боко се прави на изненадан и не знаеш за апартаментите…. Циркаджийски номера.

Вашият коментар