Цветанов свил половината пари от банковата сметка на ГЕРБ!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цветан Цветанов преди да си тръгне от ГЕРБ буквално е прибрал половоната пари от банковата сметка на партията в която бяха събрани над 28 милиона лева от партийната субсидия на партията.

 

Става въпрос за над 14 милиона лева, които Цветанов е прехвърлил на няколко транша в сметки на фирми близки до него, като всичко според документите за плащанията е законно, защото Цветанов е платил за фиктивни услуги за партия Герб, които вече били извършени, преди напълно да се махне от партия Герб, според запознати със случая Борисов дори не смеел да отвори темата пред съпартийците си, защото това щяло да е поредният пожар в партията, който трябвало да гаси.

Цветанов пък бил напълно наясно, че Борисов няма да търси парите, защото тези пари буквално са му се полагали, защото реално той е печелил всички избори за партия Герб преди да бъде натирен от Борисов завинаги. По – интересното е че Цветанов явно знае много неща от тъмната страна на премиера на България и ако Борисов го погне за тези пари, като нищо може да се разприказва за много от далаверите му..

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар