Цветанов става “дон”: Назначи председател на групата, сложи шеф на вътрешната комисия.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цветан Цветанов посочи близката до него Даниела Дариткова за председател на парламентарната група и предложи най-доверения си “колега” в Изпълнителната комисия на ГЕРБ за шеф на комисията по вътрешна сигурност.

И се впусна в предизборната кампания – вече проведе първата официална сбирка на щаба в ГЕРБ-София. “Лейтенант” Цв.Цв. става “дон Цеци Втория”, честито на “печелившите” И си “отишъл”, друг път.

Пламен Нунев ще бъде новият шеф на вътрешната комисия, съобщи Цветан Цветанов в кулоарите в последния си ден като депутат, предаде Канал 3.

Нунев е негов заместник начело на комисията. Той е лична номинация на Цветанов, докато по кандидатурата на Дариткова решението е било взето съвместно с Борисов.

Цветанов лично предложил Нунев да го наследи на поста на заседанието на парламентарната група вчера, когато бе избрана Даниела Дариткова за председател на групата.

Цветанов се е мотивирал пред депутатите, че Нунев е най-навътре в работата на комисията и трябва да има приемственост. Самият Нунев каза пред Канал 3, че няма да коментира до сряда, когато се очаква изборът му в пленарната зала.

“Искам да бъда избран и тогава ще коментирам. Държа да спазваме правилата. Само да кажа, че ме изненадаха и го обявиха на парламентарна група”, призна бившият шеф на областната дирекция на МВР-Русе, който от няколко мандата е неизменно депутат на ГЕРБ.

bgsniper.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар