Цветанов с нови разкрития: Борисов ме накара на времето да арестуваме всички босове на групировките, за да ги изнудва за пари

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цветан Цветанов хвърли нова бомба по повод миналото си в Герб и близкото си сътрудничество с Бойко Борисов, ето какво разкри Цветанов за миналото си като вътрешен министър на България:

 

“Когато станах министър на МВР, трябваше по нареждане и списък даден ми лично от Бойко Борисов да арестувам всички силови босове на групировки в България. Целта не беше да направим нещо за страната, Борисов изобщо нямаше такива намерения, той просто искаше да вземем пари от тях, ставаше въпрос за стотици милиони левове.

Спомням си, как му се носеха чантите лично в Бояна, а после тези чанти потъваха някъде, не знам къде Борисов винаги прибираше парите, като твърдеше, че ще се ползват за партийни дела.

В последствие ние в МВР трябваше да направим така, че тези хора да не получават присъди, но за това Борисов явно си има хора и в съда и прокуратурата. Все още си спомням как се обясняваше пред медиите, как той ги хващал, а прокуратурата и съда ги пускали, но тези които бяхме в нещата знаем кои се пускаха и защо. Бяха си платили на Борисов и вече не му трябваха за нищо”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар