Цветанов: Христов бил притеснен заради разкритото за него и “Наглите” – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Петър Христов не е бил член на партия ГЕРБ, бил е симпатизант. Направил е само едно единствено дарение, то може да се провери. Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов след заседанието на КСНС при президента. Цветанов коментира показваното убийство на бизнесмена Петър Христов, извършено в понеделник сутринта в столичния квартал “Манастирски ливади”, предаде БНТ.

Петър Христов беше един достоен човек. В периода, когато бях вицепремиер, той имаше възможност да подпомогне разкриването на тежки криминални престъпления, заяви още Цветанов.

Ако мотивът за това престъпление е ответна реакция на групата на “Наглите”, това не е добър сигнал, допълни Цветанов и добави, че познанството му с бизнесмена датира от времето, когато Цветанов влиза в политиката. Той категорично отрече да се познава с бизнесмена преди това или пък Петър Христов да е бил спряган за кандидат за кмет на Велико Търново от партия ГЕРБ.

През 2011 г. Христов участваше активно при откриването на синя стая за защита на деца, продължи Цветанов. Христов никога не е имал политически цели и амбиции, каза още Цветан Цветанов. Той на няколко пъти повтори, че бизнесменът никога не е споделял за евентуални заплахи. Единствено е имал притеснение относно ответна реакция на групата на “Наглите”, каза Цветанов.

Убитият Петър Христов бил притеснен заради разкритото за него по “Наглите”, сподели Цветан Цветанов – председател на ПГ на ГЕРБ след заседанието на КСНС.

Нинова: Какво е това да се стреля в центъра на София? Трябва да изчистим лицето на България
“Това, което се случва е тежък удар по образа на България. Трябва всички институции да се обединят за да изчистим лицето на България”, категорична е Нинова. “Какво това е по сред бял ден да се стреля в центъра на София? Това е абсурдно. Подобни действия създават несигурност и страх сред обществото”, заяви още Нинова.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар