Цветанов ще си отиде, но ще дойде друг Цветанов!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Дори Цветан Цветанов да си отиде, както явно ще се случи, ще дойде друг Цветанов“, заяви на пресконференция лидерът на БСП Корнелия Нинова, цитирана от БГНЕС.

Една седмица цяла България се занимава с апартаментите на властта. Гадае се каква ще е съдбата на Цветан Цветанов, как Бойко Борисов ще реагира и ще реши проблема“, коментира Нинова и допълни, че няма как Борисов да реши проблема, защото „Апартамент гейт“ е следствие, а не причина.

Според нея, големият проблем е в изградения модел на управление през последните 10 години. „Модел, в който всички правителства и мнозинства приемат лобистки закони в интерес на определени олигарси, които им се отблагодаряват дали с пари, дали с апартаменти, дали с коли“, посочи Нинова и припомни, че по времето на кабинета „Борисов 2“ от БСП са разкрили 26 лобистки закона, приети от тогавашния парламент, и че в следващите дни от партията ще представят колко лобистки закони, в чии интереси и за какви пари са приети от сегашния кабинет.

Втората характеристика на управлението на ГЕРБ е политическият рекет“, коментира Нинова и добави, че нищо не се е случило след разкритията с първите апартаменти на властта.

„Какво се случи с първите апартаменти на Цветанов? А с апартамента на Горанов? Нищо! Защо съдим, че Цветан Цветанов си отива ли? Четем написаното в медиите. Нямам друга вътрешна информация“, подчерта Нинова и заяви, че депутатите от БСП няма да се върнат в парламента, за да гласуват оставките в кабинета.

Нинова заяви още, че Бойко Борисов казва, че е създал партията си, за да се бори с корупцията, но след 10 години управление корупцията му е преборила партията.

Единият си отива, Борисов „реже“ едната глава, идва друг. Мозъкът е Бойко Борисов и докато той управлява, няма как нещо да бъде променено“, заяви Нинова и добави, че единственият шанс за промяна на ситуацията са предсрочните избори.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар