Цветанът НАГЪЛ: Ще се извините ли?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Зам.-шефът на ГЕРБ Цветан Цветанов призова и всички, които го нападат, да се замислят дали ще се извинят, когато проверките около новия му апартамент приключат и бъде доказано, че „няма нарушения от негова страна”.

“Дали ще ми се извини някой за тези атаки”, запита той пред журналисти Велико Търново, където участва в тържествата, посветени на празника на града. Лидерът на ПГ на ГЕРБ е категоричен, че скандалът е компромат, който обслужва единствено предстоящата кампания за евровота. Той посочи още: “ако е исках да крия нещо, нямаше да го направи по този прозрачен начин”.

“Когато говорим за правова държава и за законност, аз мога с гордост да застана пред вас, защото няма нещо от което да се срамувам”, изтъкна Цветанов и напомни, че всяка една сделка минава през Агенцията по вписванията, както и неговата.

В момента Цветанов се намира в САЩ, където е делегат наред с 18 хил. други на Световният еврейски конгрес, бойкотиран от американските демократи.

Въпреки, че обяви намерението си да излезе с доклад, на сайта на организацията сред изброените 300 няма предвидена реч на българския политик.

Припомняме, че съдбата на Цветанов ще бъде ясна след сряда, когато Специализираната прокуратура официално ще промени обвинението срещу него.

Пред Нова той обеща, че във вторник ще депозира отказа си от депутатски имунитет и е „готов на всичко” (в т.ч. и арест).

19min.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар