Цвета Караянчева: Вотът на недоверие е пътят по който корнелия нинова ще си отиде от бсп

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

БСП няма да успеят с вотът на недоверие и на всички в Парламента ни е ясно това. Корнелия Нинова обаче не осъзна факта, че нейните съпартийци я накиснаха в това мероприятие с ясната цел да я разкарат от партията.

Провала на вотът ще е ясен сигнал, че политиката на Корнелия Нинова за БСП е пагубна. В Парламента всички сме наясно, че “Атака” и “Воля” имат здрав разум и знаят, че Герб начело с Бойко Борисов е избран от хората на демократични избори да управлява България. В България няма криза има проблеми, но ние от Герб работим за тяхното разрешаване, проблеми наследени именно от управлението на БСП и ДПС в България.

Управлението е стабилно въпреки твърденията на БСП, политиките на Герб са правилни и институциите си вършат работата, всички виждаме и инвестиционният ръст на икономиката ни, благодарение на политиката която водим, това явно не се харесва на Нинова и някои кръгове в БСП, но както споменах това е пътят по който не ние от Герб ще си отидем от властта, а Корнелия Нинова от върха на БСП в България.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар