Цвета Караянчева ще почива на малдивите – двуседмичният и престой платен от частна фирма

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Цвета Караянчева и нейни приятели ще почиват на Малдивите това лято ни информират наши източници, стойността на почивката която е платена от фирмата е около 100 000 евро за двуседмичен престой на групата.

Според информацията с която разполагаме, почивката на председателката на парламента е платена от частна фирма, занимаваща се с усвояването на обществени поръчки в Ямболски регион.

Според запознати, Цвета Караянчева от няколко дена обикаляла из родните бутици, за да си купува летни рокли и бански, защото миналогодишните и вече и били тесни.

Фирмата е поела всички разходи, по пътуването и престоя на председателката на парламента и нейните приятели на Малдивите, като за почивката дори са доплатили за екстри, като гмуркане и разходка с яхта.

Стойността на двуседмичният престой е около 100 000 евро, но кои са хората, които ще посетят Малдивите с Цвета Караянчева, все още не е ясно, но пък за сметка на това стана ясно, защо председателката на парламента така яростно в последните месеци бранеше определени закони в парламента да не се внасят, като един от тях беше именно за това как депутати и министри не трябва да получават подаръци от фирми и граждани.

Източник

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар