Цвети Стоянова се завърна с гръм и трясък! Пробива в…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Златното момиче Цвети Стоянова се завърна с гръм и трясък. Бившата състезателка от ансамбъла по художествена гимнастика участва във видеоклипа на парчето на Константин – “107 дни”, пише Блиц.

Стоянова с удоволствие се навила да бъде главно действащо лице в продукцията. Това се разбира и от публикацията й в социалната мрежа, където красавицата показа кадрите и трогна приятели и фенове.

Цвети има главна роля в клипа, в който стои пред отворен прозорец и след това изчезва, върти огньове и пребива с камшик певеца, който видимо страда по нея…

Припомняме, че гимнастиката направи опит за самоубийство през лятото на 2016 година, когато полетя от шестия етаж на жилищен блок в столицата.

“Скъпи приятели, искам да ви представя клипа към една песен, чиято идея е много лична за мен и дойде в най-подходящия емоционален момент от живота ми. Точно затова с удоволствие приех да участвам. Във всичко, което правя, винаги влагам цялото си сърце, затова и накрая частичка от него остава там…  Благодаря за поканата, както и на целия прекрасен екип за отношението и професионализма, а на Константин се извинявам за неволно причинената болка по време на снимките, но смятам, че си струваше… Пожелавам ви приятно гледане, надявам се да разберете правилно посланието на клипа и да успеем да докоснем и вашите сърца”, написа Цвети Стоянова в социалната мрежа, като публикацията й вече е събрала близо 8000 харесвания.

“Със сълзи от радост благодаря на всички колеги и приятели за подкрепата, обичам ви! На Цвети Стоянова благодаря за невероятната смелост и професионализъм”, написа Константин.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар